Animatie / Motion Graphics

Animaties zijn een krachtig middel om een idee tot leven te brengen - perfect voor jouw project!
Meer info

Illustratie

Op zoek naar de ideale illustratie voor uw project? Van promotiemateriaal tot concept art voor games.
Meer info

Branding en Vormgeving

Logo design, visitekaartjes, graphics voor social media, complete tijdschriften en meer!
Meer info

Aranka Mulder

Art Director & Mede-Eigenaar
Ze begon een audiovisuele opleiding om een professionele video-editor te worden. Later besefte ze dat animatie haar passie is. Nadat ze het onderwijs in Amsterdam had afgerond, begon ze zich echt te concentreren op animation design en storytelling bij ArtEZ University of the Arts , waar ze de titel Bachelor of Arts behaald heeft. Nu wil ze nieuwe geanimeerde verhalen maken met haar eigen persoonlijke stijl. Samen met Jan is het mogelijk om haar creaties nieuwe vormen te geven.

Jan Broedersz

Technical Director & Mede-Eigenaar
Sinds de middelbare school was hij altijd al gefascineerd door de wonderen van video. Dit zorgde ervoor dat hij zelf korte films en animaties te maakte. Hij wilde meer weten over communicatie- en multimediadesign op de Hogeschool van Amsterdam na afronding van een audiovisuele opleiding in Amsterdam. Na het behalen van de titel Bachelor of Science wil hij nu projecten aangaan en Aranka ondersteunen met zijn kennis in software en design.
Studio Volans Logo

Over Ons

Studio Volans is een klein creatief bedrijf dat zich richt op animatie & illustratie experimenterend met allerlei technieken om nieuwe vormen van verhalen te verkennen.

De twee oprichters, Aranka Mulder en Jan Broedersz ontmoetten elkaar op dezelfde opleiding aan het Mediacollege Amsterdam. Sindsdien hadden ze hetzelfde doel voor ogen; Fantastische geanimeerde projecten maken!

Ze maken graag allerlei verhalen met het gebruik van traditionele en nieuwe technieken zoals 2D/ 3D-animatie en Virtual Reality. Door op deze manier te werken proberen ze de animatiesector interessant te houden voor de toekomst. De dingen die je met animatie kunt zien zijn anders dan live-action producties, met andere mogelijkheden.